BMW kiest voor Lesautoverhuur.nl

28 juni , 2013

In het voorjaar van 2013 heeft Lesautoverhuur.nl een contract met BMW Nederland getekend. Met het contract kunnen BMW-dealers in Nederland rijscholen nu een nog betere service bieden.

Wanneer rijscholen lessen aanbieden in een BMW, biedt de BMW-dealer hen een zogenaamde mobiliteitsgarantie. Deze houdt in dat de dealer de betreffende rijschool een vervangende auto aanbiedt, wanneer de rijschool niet kan beschikken over de lesauto in verband met schade of pech. Deze mobiliteitsgarantie wordt verzorgd in samenwerking met Lesautoverhuur.nl, door geheel Nederland en bij iedere BMW-dealer.

Stefan van der Sanden, eigenaar van Lesautoverhuur.nl: “Het contract bewerkstelligt een nauwe samenwerking tussen BMW Nederland en Lesautoverhuur. Wij zijn er erg trots op dat BMW met ons deze samenwerking is aangegaan. BMW is geen kleine naam in de branche en staat voor een combinatie van sportiviteit, efficiency, onderscheidend design, innovatieve technologie en exclusieve kwaliteit. Zij hebben in ons een professionele partner gevonden op het gebied van lesautoverhuur. Ik ben blij dat wij onze klanten én de mensen die bij hen lessen kunnen laten genieten van deze prachtige auto’s.”

Lesautoverhuur.nl biedt de splinternieuwe 5-deurs BMW 116D EDE, met bouwjaar 2013. Kijk voor meer informatie bij ons wagenpark.