Lesautoverhuur.nl bij RTL7

28 juni , 2013

In november 2013 was ons zusterbedrijf Lesautoverhuur.nl te zien bij Ondernemend Nederland. In Ondernemend Nederland wordt de kijker iedere week meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. Van zzp’ers tot beursgenoteerde organisaties: vele verschillende bedrijven komen aan bod.

Thema Vervoer

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Op 3 november was het thema van het programma ‘Vervoer’. Lesautoverhuur.nl paste volgens RTL7 als bedrijf prima binnen dit thema. Eigenaar Stefan van der Sanden: “Lesautoverhuur.nl is gespecialiseerd in de verhuur van lesauto’s aan rijscholen. Als een rijschoolhouder tijdelijk niet kan beschikken over één van de lesauto’s, bijvoorbeeld bij schade of onderhoud, kan hij een lesauto bij ons huren. Maar het komt ook voor dat rijscholen tijdelijk meer capaciteit nodig hebben of bijvoorbeeld andere lessen willen aanbieden, zoals lessen met vrachtwagens of autobussen, zonder al in een dergelijk voertuig te hoeven investeren. Volgens RTL7 paste dit prima binnen hun format.”

Stichting Rijschoolbelang

De opnames voor Ondernemend Nederland vonden plaats in het bedrijfspand van Autoschade Herstel van der Sanden, partner van Lesautolease.nl en Lesautoverhuur.nl, waar Stefan van der Sanden geïnterviewd werd. Naast Van der Sanden kwam ook een woordvoerder van Stichting Rijschoolbelang aan het woord en zijn er uiteraard beelden geschoten van de lesvoertuigen en werkplaats van Lesautolease.nl. Van der Sanden: “Het was erg leuk om een keer mee te maken, zo’n opname voor een televisieprogramma. Het was mooi weer, daar waren we blij mee: het heeft zeker mooie beelden opgeleverd!”